maanantai 7. huhtikuuta 2014

Haaste vastaanotettu!

Leenan Puutarha:sta tupsahti haaste. Toimintatapa on (käsittääkseni) hyvin yksinkertainen:
1) Vastaa viiteen kysymykseen.
2) Keksi viisi kysymystä lisää.
3) Haasta viisi uutta bloggaajaa mukaan.

Eikun menoksi.

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
Kaikki alkoi työttömyydestä ja koiranpennusta (tämä ideayhtälö on jo toistunut kerran blogin aloittamisen jälkeenkin :D) vuonna 2007. Pidän kirjoittamisesta ja joku erehtyi sanomaan ääneen "sun pitäis kirjoittaa kirja tai edes pitää blogia". No mikä jottei! 

2. Mikä on parasta blogin pitämisessä?
Hyvin pian blogi muodostui tavaksi kertoa kuvin ja tekstein elämän menosta täällä "Hunningolla", tapahtumista joissa kävin, ja ylipäätään välittää kuulumisia ympäri Suomea levittäytyneille kavereilleni/sukulaisille/koirien kasvattajille jne. (Pidin blogia jo hyvissä ajoin ennen kuin alistuin kohtalooni ja liityin Facebookiin.) Parasta on ollut se että on voinut jakaa iloa ja/tai tietoa. Näin nekin jotka eivät päässeet johonkin tapahtumaan/retkelle ovat voineet saada pikku vilkaisuja siitä mitä minun silmieni edessä on tapahtunut ja ehkä nauttia paikoitellen rehevästäkin kerronnallisesta annista. Toki moni tapahtumiin osallistunut on myös voinut poimia kuvista muiston itselleen.

3. Mikä postauksesi on saanut eniten kommentteja?
Tämä on vaikea kysymys koska linkitän välillä tekstini Facebookiin tai keskustelupalstoille. Blogia siis ei juuri ollenkaan kommentoida "paikan päällä". Eniten katseluita ovat saaneet Lemmikkipalstoille linkittämäni kuvakertomus "Arctic Ladyn" koirakävelystä, joka oli semmoinen "foorumispektaakkeli" Helsingissä viime syksynä. Toista sijaa pitää valjakkourheilukeskusteluun linkittämäni kuvasarja Canicross-kilpailuista. Pelkästään Facebook-jaolla ovat eniten "huomiota" saaneet kirjoitukseni talli Hestbakin muuttovaelluksesta joka oli varsinainen seikkailu ja samaisen tallin synttärijuhlasta.

4. Mikä on suurin unelmasi elämässäsi?
Suurin unelmani on omalta osaltani vaikuttaa siihen että ihminen ei menettäisi kosketustaan luontoon ja maalaisjärkeen. Jakaa tietoa ja "hands on"-esimerkkejä siitä miten suuri vaikutus luontokokemuksilla ja eläimillä on ihmisten hyvinvointiin. Ilon (ja metsän) kautta!

5. Mitä haluaisit sanoa hänelle jolta tämän haasteen sait / sille jolle tämän haasteen laitat eteenpäin?
Leenalle jolta haasteen sain: Kiitos näistä vuosista jotka olet ollut ei-verisukulais-isosiskoni "kohtalon oikusta", esikuvani sinnikkyydessä ja unelmiin uskomisessa. Terveen järjen ja ilon ruumiillistuma, ihminen (perheineen) jonka luota lähtee aina rikkaampana kuin oli tullessaan. Ihminen jonka kanssa voi jatkaa siitä mihin jäi, vaikka tapaamisten välillä olisi pitkiäkin aikoja. Kiitos.
Haastettaville: Antakaa kaikkenne, vaan älkää periksi! :)

Ja ne uudet viisi kysymystä:
1) Mikä on avaimesi onneen?
2) Mistä ilostutti sinua eniten lapsena? Entä aikuisena?
3) Mikä on mottosi tai muu elämänohjeesi? Lempisanontasi?
4) Mikä on rakkain ruokareseptisi? (Ja resepti jakoon luonnollisesti.)
5) Mikä "eläimellisessä elämässä" on suurinta ja kauneinta? Lemmikkieläimet ja vähän isommat lemmikit kuten hevoset lasketaan mukaan. :)

Haastan:
Krissen: http://krissen.blogspot.fi/
Irmelin: http://westerpet.blogspot.fi/
Henriikan: http://www.soulteam.fi/category/blogi/
Markuksen: http://www.arvostan.net/
Tuijan: http://tuijankameralaulaa.blogspot.fi/

Loppukevennykseksi vaikkapa kuva yhdestä alkuaikojen blogipostauksestani. Olen viime aikoina sanonut Tikasta useasti että "korvat on vain koristeena", mutta onnistuu se muiltakin (klikkaa suuremmaksi):


1 kommentti:

Leena kirjoitti...

Kiitos Kaisa <3 Samoin sinulle sinne, samoja ajatuksia, samoja tunteita. Aivan liian harvoin tavataan ja aina tuntuu olevan niin kiire.