lauantai 8. maaliskuuta 2014

Köpöttely vai seikkailu?

Eilen teimme Ninan kanssa sen kummemmin suunnittelemattoman syöksyn Karnaistenkorpeen. Olin laskeskellut mielessäni että metsä olisi sula ja ennemmin märkä kuin jäinen. Olin suurimmaksi osaksi väärässä ja täten kumisaapasvalintani jalkineiksi hieman "haastava". Vanha metsä on omanlaisensa ympäristö niin tuulen kuin valonkin kannalta, molempia ulottuu metsään kohtuullisen niukasti.

 Ninalla sitä vastoin ei ollut mitään ongelmia, Icebug-kengillä olisi näemmä rapistellut vaikka pystysuoraa kalliota ylös. Minä menin kuin rampa mummu pitkin mättähiä Igorin katsellessa minua lähinnä säälivästi ja ihmetellen hitauttani. Nämä kintut kun ovat mitä ovat niin mieluummin hitaasti kuin nenä edellä jos saan valita.

 Kahvia ja pientä reissuevästä olin sentään ehtinyt pakata mukaan, joten Sorvalammen laavulla hörpittiin kupit kuumaa ja otettiin luonnollisestikin ryhmäkuva. Koirat könyilivät syleissämme ilman mitään mutinoita, emännät jaettiin ja yhdessä pummattiin. Kiva kun on sosiaalisia koiria. :) Metsässä oli tuommoisia "jäävirtoja" joiden railoissa virtasi kirkas vesi. Jäävirta myös teki melko hienon kynnysefektin jota en armottomasta roiskimisesta huolimatta saanut kunnolla ikuistettua. Igor on camel boots -koira, se kulki lähes poikkeuksetta omia polkujaan eikä mitään tyhmiä pitkospuita.

Ahvanalammen laavulla oli jään alla, päällä ja vähän välissäkin kasveja. Nekin näyttivät paikan päällä hienommilta, kannattaa kipaista katsomaan!

1 kommentti:

Leena kirjoitti...

Jätin sinulle haasteen omaan blogiini. Käy lukemassa ja jos kiinnostuit, niin vastaa omassa blogissasi