sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuinka pikkukoira kesytetään?

Pahoittelen heti kärkeen sitä miten kummallisen värisiä kuvat ovat. Allekirjoittaneella oli näemmä paljon haasteita sekä kuvatessa että värkkäillessä Photoshopin kanssa. Kokonaisuus on vähintään kirjava. :D

Tikan kasvattaja oli buukannut sunnuntaipäivän ratoksi pentupeijaiset hiekkakuopille. G-pentueesta olikin 5/8 paikalla, ja ihan hitsinmoiset paininpärinät käynnistyivät välittömästi.


 Tikka on vähän sitä mieltä että se "hakkaa" pantansa vuoksi heikompaan asemaan joutunutta sisarusta armottomasti, kaulaimet näet aiheuttavat kaikissa tämän ikäisissä pennuissa armotonta rapsuttelua. Rapsivaiseen pentuun onkin kiva pistää vähän kierrettä kun toinen on pysähtyneenä. Danielilla oli jo vähän "miesten meiningit" mielessä typsyköiden kanssa, mutta raitaneidit pistivät selässähyppimisyrityksille napakasti kampoihin. Kaislikossa ei suhise, mutta pieni koivikko kyllä kolisi ja menetti paloja itsestään pentujen jytyyttäessä ympäriinsä.
 Lisää lämpöä lihaksiin "muutamalla" mäkilähdöllä. Hiekka oli tasaisellakin melkoisen raskasta mutta ei näyttänyt menoa haittaavan.

 Nassikat. :)

 Välillä täytyi ottaa "pit stoppi" kasvattajan hoteissa. Syliiiiiin!

Täällä on siistii, anna herkku!

 Vaara vaanii hiekkakummun takana... (Älkääkä kysykö kuka läsikoirista on kukakin, joskin olen melkoisen varma että etummainen on omani.)

Tämä ei vedä vertoja Johannan vanhalle kuvalle jossa Oliivi uhmaa fysiikan lakeja, mutta on kyllä haastaja siihen sarjaan.


Tämän rymistyksen jälkeen ajelin Tikan kanssa Kasvihuoneilmiöön kahville (liikkeeseen saa viedä koiria eikä Tikka ollut ainoa sunnuntaikävijä), joskin Tikka Tuulispää pisti jo vähän pilkkien povarissani. Nähdään taas pian kaahailun merkeissä!

Ei kommentteja: