sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Maalis-maniat

Oli vähän pitkäveteistä eilen, joten alkaessani tyhjentää kamerasta Rockyn kuvia päätin ottaa noista muista karvauhreista kuvat samaan syssyyn. Sako oli ehdottomasti hupaisin seurata kun se siristeli ja rauhoitteli ja haukotteli niin vietävästi tuossa tuolissa kunnes kehuin sitä. Kattokaa nyt, sillä on delfiinin purukalusto, ei kulmahampaita missään! :D

Helmi sai poseerata uuden konginsa kanssa jonka se sai helmikuussa täyttäessään 5v. Luulisi että tuo olisi suhteellisen liukas kun sitä kanniskelee suussaan, mutta ihan hyvin voi vaikka haukkua se kidassaan. Ääni tosin on staffimaiseen tyyliin extra erikoinen mmmräääääff tai mmm-boff! Helmillä on hauska tapa etsiä lelu kun tullaan kotiin ja sitten rymistää sako kannoillaan ympäriinsä rääräämässä ja m-boffaamassa. Ihan kiva tapa, huomattavasti parempi kuin se sukkahousujen tuhoksi nimetty etukäpäläsilppuri johon vielä pari vuotta sitten joutui kotiinpaluun aikaan.

Sako oli kerrankin rauhallinen ja kiltti lennätettyään koko päivän pitkin pihaa kun minä kannoin kellariraksalta kiviä rinteeseen. (Miten poistaa talon rakentamattomasta huoneesta kiviainesta? Räjäyttää ei voi koska talo seisoo samalla kalliolla ja työkohteen päällä. poralla ja kiiloilla lähtee gramma kerrallaan. Vastaus: Etanadynamiitilla. :))

Tässä kuvassa taas omimmillaan herrat äly ja valo(silmistä näkee kumpi on kumpi). Rotu sama, koko aavistuksen eri. Ego 6,7 kiloa ja Igor 2,7 kiloa. Ego täytti helmikuussa 7v.

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Rontti josta ei vaan ollut mahdollista saada yksilökuvaa kun linssilude Igor oli alati paikalla. Rontti on aika kärsivän näköinen, mutta antautui lopulta ja pesi Igorin. Rontti on joukkueemme virallinen huoltaja. :)

3 kommenttia:

Sanna Suursalmi kirjoitti...

Vähänkö mä repesin ääneen kun kuvittelin tuon mmm-boff äänen... :D Ihania hassuja koiria.:)

Sanna kirjoitti...

Hauskoja kirjoituksia ja koiria :D Naureskelen välillä ääneen. Varsinkin mäenlasku tarina hymyilyttää vieläkin! :D Staffit-foorumilta tänne päädyin.

KaisaL kirjoitti...

Joo näiden (etenkin staffien) kanssa sattuu ja tapahtuu. Hauska huomata että tätä lukee muutkin kuin Sanna-Kaisa ja Krisse. :D