sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Pennuntuoksua!

Lauantain ohjelmana olivat pentupeijaiset Tarulla (kennel Fernmark). Pikkupetoja oli paikalla 11!

Hauskaahan tää on??!! Tarun ei tarvitse suunnitella erikseen päiväohjelmaa, pennut päättävät vauhdin JA suunnan. Huom. Tässä kuvassa ei ole koko sakki.

Pentunen koisii Milli-äipän valvovan silmän alla.

"Unihiekat pois simmuista, nyt painitaan!"

Vahtikoira "kopissaan".

Hurja peto luun kimpussa.

Haukotusta pukkaa.

Ja iso haukotus onkin! (Huomioi mahtava setti naskalihampaita, teräviä olivat...)

Välillä pistetään tuhinaksi, "pennut patterin välissä".

Nassikalla on mennyt "luu kurkkuun". Lienee simahtanut työnsä ääreen, nukkua turisi sikeästi. :)

Syvyyksistä nousee petoeläin... ja puree peukaloon.

"Persehtimistä" pienestä pitäen, kakaroita oli pakko haalia syliin sen kerran kun ne vielä syliin mahtuivat. Lämpöisiä pentumasuja ja pikimustia salmiakkivarpaita oli silmänkantamattomiin.

Korva juomakupissa. Tuleva uimavalvoja kenties?

Tasapuolisuuden nimissä Sakolle esiteltiin eloisa puolanvinttikoiralapsi Nipsu (josta pilvisen päivän valotusajoilla ei saanut kuin "taidekuvia"). "Suuri ja rohkea dobermannini" kimitti kuin kääpiöpinseri ja "varautunut ja välinpitämätön polski" hyppi tasaporkkaa edellämainitun edessä ja haukkua rouskutti möreästi kuin rotikka kutsuen leikkiin. Miten siitä pikkuisesta kylkiluueläimestä lähtee sellainen ääni, tosi tyttömäistä hei!? :) Sakon ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, se järkyttyi niin että meni ikeniään myöten harmaaksi. Noh, Nipsulla on avoin kutsu tulla kylään, juoksemisen päälle Sako kuitenkin ymmärtää ja sille on ujutettu metsälenkin varjolla muutkin uudet koirat kaveripiiriin. Voisihan tuo olla rohkeampikin mutta ainakin se on hallittavissa eikä sillä oli villiä hinkua karata morjestamaan vastaantulevia koiria.

"Ei muuten hotsita yhtään!"

Ei kommentteja: