maanantai 10. joulukuuta 2007

Persehtimistä

Muutama kuva koirien kikkailuista parin viikon takaa.


Sako on livakkaliikkeinen nuori neito. Tässä neiti suorittaa fysiikan lakeja uhmaavan väistöliikkeen maasta löydyttyä Helmin omaisuutta (siis Helmin mielestä, joku mittaamattoman arvokas puunkäppyrä siinä taisi olla).


Majakka ja perävaunu. Tämä on yleisin tyyli jolla tyttäret etenevät ulkona. Helmi edellä ja Sako tiukassa peesissä. Hauska katsoa nuorta ja jo kropaltaan valmista koiraa. Helmin kankut ovat lihaksikkaat ja kivan muotoiset, Sakolla puolestaan on kapoiset ja semmoiset "kantturankankut" vielä. Pallopersiin ja laatikkolantion seikkailut jatkuvat.


Tässä vielä vertailuksi kääpiöpinserin peruutuspeili ja Sakon luinen pylly. Sako siirtyi kiusaamaan pienempiään, Ego antaa ihan hyvän vastuksen. Allekirjoittaneen onneksi kuvaan tallentui Egosta tuo oikea kylki, vasen kun on täynnä karvattomia läikkiä niiltä kerroilta kun Sako on saanut pikkupilsneristä paremman otteen.


Tässä Helmi näyttää Sakolle mallia miten vanhalle kasteluletkulle annetaan kyytiä. Jälleen kuvassa näkyy yksi kappale perssilmiä Sakon ollessa "isosiskon opissa". Olemmekin monesti naureskelleet että kun sitä vertailee koirarotuja ja miettii minkä ottaisi, ehdokkaista kannattaa katsoa miltä ne näyttävät takaapäin. Sitä peräpeiliä nimittän sitten näkee 90% lenkkeillessään ja näköjään aika hyvä prosentti valokuvistakin tuon kuvakulman näyttää sisältävän. Ja mitä useammasta koirasta koittaa ottaa kuvaa, sitä suurempi todennäköisyys tälle ilmiölle on.

Ei kommentteja: