lauantai 21. syyskuuta 2013

Omenakarnevaalit Lohjalla

Hypistelypäivä! Pidän markkinatunnelmasta jossa on riveittäin toinen toistaan kauniimmin somistettuja kojuja pullollaan herkkuja ja/tai käsityötaidonnäytteitä. Katseltavaa meillä riitti, ja itselle kyllä tarttui mukaan syksyn värejä parilta ständiltä. :) Krissellä oli visio mitä hän olisi halunnut ostaa, mutta koska tuotetta ei ollut saatavilla, hän pystyi pitämään kukkaron nyörit tiukalla. Näin meille aika usein käy, kun vierailemme yhdessä tällaisissa tapahtumissa.

Koruja, iski muuten valinnan vaikeus kertaheitolla, olisin ottanut nuo vaikka kaikki!


Talutusratsastus pyöri Hestbakin toimesta "puutarhassa" ja jonoa oli niin paljon etteivät hummat tainneet saada lepotaukoa edes kansantanssiesityksen ajaksi. :) Ihanat islanninhevoset vaan ovat vastustamattomia niin suurten kuin pientenkin hevosystävien mielestä.

 Vaikka nuo vakuutusyhtiöiden ja pankkien ständit tuppaavat enemmän karkoittamaan kuin vetämään minua puoleensa, tämä oli mielenkiintoinen. Yleisö sai kivuta auton kyytiin ja kokeilla miltä se meno maistuu kun kiesi kiepautettiin katolleen.

Normipäivä leijonalle.

 Museoautojakin oli esiteltävänä, tässä mielestäni karismaattisin yksilö. Eräässä rakennuksessa oli nukkekotinäyttely joka sai katsomaan omia nakkisormia epäileväisesti ja hieromaan silmiään, niin pieniä yksityiskohtia niissä oli.

 Alpakat asettuivat kuin varta vasten poseeraamaan riviin. Hyvin hienotunteisen oloisia olivat nämä oriit, vaikka niillä tuommoinen arrogantti alapurenta olikin. (tai siisn en minä tiedä miten ne loput hampaat siellä suussa olivat, mutta arrogantti alapurenta kuulosti hauskalta) Näillä oli semmoinen vastasyntyneen karitsan vieno ääni, aivan liikuttavia isosilmiä. :)

Kotiin tullessani ihmettelin, miten jättitatar näyttää "erilaiselta". Mutta sehän kukkii! Tässä kurkistus lehvästöön, jossa onkin yhtäkkiä onkin tuommoisia kukkahörsylöitä vaikka toisista lehdistä ruska jo tiukentaa otettaan. Enpä ole tuommoistakaan aiemmin huomannut. :)

Ei kommentteja: