keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ei albumin, mutta levytystä kumminkin.

 Egoakin kiinnosti mitä koko porukka oikein häärää ulkona. Vaarikoira hilasi luunsa pihalle ja kävi tarkistamassa lautakasat ja jäppisten työvälineet, muut hunnit juoksivat itse työntekijöiden perässä jälleennäkemisen riemussa. :) Hunnilaumalla ei ole käsitettä "less is more", vaan niille "more is more", mitä enemmän ihmisiä ja huomiota, sen parempi!

 Pakollinen Raksa-Igor samassa kasassa pälläilemässä.

 Lähtötilanne tähän päivään, vasemmalla näkyvä pitkä seinä oli levytetty ja päätyseinä purettu.

Ilmestyikö seinään Mendon "omakuva"? Mulle toi näyttää ihan aurinkolasipäiseltä ukkelilta sätkä hymyilevien huulten välissä. :D Vaiko onko se sittenkin vain "muistilappu"?

 Levitoiva levynlätkijä Pekka puuhastelemassa. Hetken päästä olikin korkea aika poistua suojaan-parempaan-suojaan, kun Pekalla oli käsissään ladattu (naula-)pyssy, ihan vaan yleisen turvallisuuden nimissä. :D

Sako ja Igor olivat kärppänä paikalla heti kun Mendo vähänkään kyykistyi. Sako on aivan hulluna Mendoon, ja seuraa Huisin kanssa kuin hai laivaa palvovat katseet silmissään, minne Mendo meneekin. :D

 Mendon päivän urakka oli (paitsi kotonaan aamulla karanneen koiran pyydystys ;)) koolauslautailu. Seinä on aika vapaamuotoinen (lue: kiero) persoonallisella tavallaan joka sai Mendon vatupassin kolisemaan suoruutta tarkistaessa, ja miehen raapimaan päätään kulmat kurtussa. Koolauslaudat laitettiin ruuveilla kiinni, jottei tuleva vuorilauta sitten "korkkaa" niitä irti. Ei ole tätä taloa vatupassin kanssa viimeistelty, joten ei sitä voi sen kanssa rempatakaan. Talon pystytyksen taustat tietäen Mendolla on käsissään melkoinen haaste, eikä tämä seinä ole edes se pahin.

 Aluevartiointivastaava Sako Sukka Sakkarainen valvomassa työmaata.

 Pekan päivän urakka oli saada levyä eteläseinustalle. Kuulemma oli ihan riittävästi pähkimistä noissa kulmissa ja katon alusissa, miespololla alkoivat jo vähän silmät lasittua aivomehun puutteesta ennen kuin hoksasi viheltää pelin poikki tältä päivältä.

Raksajengi vilkutti heipat, ja siirtyi sisätiloihin latautumaan uutta päivää varten. Tsau!

Ei kommentteja: