sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Luontoelämyksiä ja housut täynnä lunta.

Otetaan mukaan koira (yllä) ja lähdetään kuvaamaan motaria.

Kas näin. Tavoite saavutettu. Noo, ehkä siinä rymyretkellämme tapahtui muutakin. Eikä minulla ole mitään erillistä moottoritieperversiota, ajattelin vaan käydä aina välillä läheisellä linkkimastolla ottamassa kuvia Lohjanjärvestä. Josko tuosta sitten aikaa myöten saisi semmoisen vuodenaikoja seurailevan kuvakollaasin, jännä nähdä.

Itse mastolle pääseminen ei ollut ihan triviaali temppu. Kopille asti oli aurattua tietä mutta siitä eteenpäin olikin sitten vähän syvempää.

Voima korvaa puuttuvan maavaran oivallisesti. :D

Kyllä saivat kepit ja karahkat kyytiä ja liian hitaasti heittävä omistaja verbaalista huutia, Helmi kävi täysillä kierroksilla silkasta ilosta päästyään kaksistaan retkelle. :)

Liikkumisen riemua. Helmi on kiistatta talouden sporttisin koira. Ja se on sentään hyvin kun laumassa kuitenkin on myös palveluskoira sekä vinttikoira.

Laskeuduttiin sitten melko idyllisesti mutkittelevaa polkua rantaan. Lumen pinta oli täynnä "kraatereita" kun tuuli pudotteli tykkyjä puista. Ystävien Facebook-päivitykset täyttyivätkin tänään ihmettelyistä että mistä tämä navakka tuuli oikein tupsahti paikalle. Voisin kertoa ettei se ollut tälle viikonlopulle mikään uusi ilmiö, noita samoja lumipesuannoksia sateli niskaamme eilen istuessamme emäntäporukalla iltaa Krissen kylpytynnyrissä suurten kuusten katveessa.

Helmi sukelsi laiturin alta. :D Taidetaan tässä hetki vielä odotella ennen kuin päästään laskemaan vesille laituria, kajakkia, tai Helmiä. ;)

Kotipihaa lähestyessämme hoksasin, että minullahan on kamerassa vielä pitkä putki kiinni. Jähmetyin kuin suuri saalistaja ottamaan kuvia lintulaudan kävijöistä. Ei niin että tinttejä olisi pätkääkään kiinnostanut, Helmihän kuitenkin poukkoili menemään missä sitä huvitti kun ei sen mielestä linnuissa ole mitään eksoottista. Nämä ruokailijat näyttivät siltä kuin olisivat murjottaneet toisilleen. Loput kuvat olivatkin sitten semmoisia "tutkielmia saako linnun lennosta tarkkoja kuvia". Oli haastavaa mutta hauskaa.


Oma lempparini viimeisenä:
Iloista kimmeltävien hankien aikaa kaikille blogiini eksyneille! :)

1 kommentti:

Sanna Suursalmi kirjoitti...

Oi mitä kuvia!!Ja aivan erityishienoja nuo lintukuvat!!:D