lauantai 5. huhtikuuta 2008

Ehdot

Koiramme ovat täysin nörttejä.

Helmin ehdollistui pentuaikanaan siihen että kun windowsin sulkeutumisääni kuului, lähdettiin ulos. Vielä nykypäivänäkin se ponnahtaa vaikka umpiunesta ylös kuullessaan tuon äänen vaikka se pentuaikana kuuli samaan aikaan myös antautumislauseen "okei, mennään rehaamaan sit..."

Sako puolestaan on ehdollistunut herätyskelloon. Se malttaa olla "yöaitauksessa" juurikin aamukuuteen. Kun herätyskello soi, se työntää aitauksen "portin" auki ja kiipeää sänkyyn. (Enää se ei siis yritä vapauteen kevythäkkinsä yli joka on nykyään myös aitauksessa mutta ovi auki niin että Sako saa nukkua missä mielii.)

Olen ajatellut että onhan pussaava koira kuitenkin torkkuherätystä mukavampi tapa (niin kauan kun ei tallo suoraan yli) joten olen antanut asian olla. Egolla tuo kello ei ihan pelaa vaan se avasi portin ja hipsi sänkyyn keskellä yötä. Koska se tiesi olevansa "rikollisella asialla", se koitti ryömiä vuoteeseen mahdollisimman hiljaa, mutta toki se olisi voinut myös päätellä että minun polvitaipeideni päällä petaaminen ja kiepille asettuminen ei välttämättä ole se huomaamattomin tapa... urpo.

Ei kommentteja: