sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Nirhaumia niveliin

En voi käsittää nykyisiä "pakkausstandardeja". Kaikki tietävät nämä pahviset "esittelylaatikot" joissa on sitten se semmoinen pomminkestävä muovipakkaus sisällä. Kuin kiusallaan ovat vielä laittaneet tuon muovihirvityksen kulmiin ne semmoiset pätiskät joilla esim. kirsikkatomaattirasian saa auki ja kiinni, tosin tämän pakkausmallin kanssa vastaavasta toiminnosta ei ole toivoakaan koska tuote on taatusti vesitiivis 300 metriin saakka. Tässä tuotteessa ei myöskään ole kahta suoraa pintaa niin että sen saisi sievästi leikattua auki (koska leikkaaminen on sulattamisen lisäksi ainoa keino päästä sisältöön käsiksi...). Kuolemaa halveksuen teuroin jonkinlaisen reiän partakonelaatikkoon, selvennettäköön että kyse oli takuutuotteesta Lassen joululahjan pärähdettyä p*kaksi kolmannella käyttökerralla. Sitten tuosta sahalaitaisesta ja hain lailla irvistelevästä reiästä työntämään kättä lootaan jossa tuotteet olivat sievästi aseteltuina eroon toisistaan, -yllätys- lisämuovivuorauksella että pysyivät siististi järjestyksessä mutta esineiden poisto-operaatiossa hetken näytti siltä että häviän pakkaukselle 2-0.

Kaiken huipuksi laastaroidessani sormeani huomasin laturin johdossa tarran jossa hyvin visuaalisesti selvitettiin jotta johtoa ei kannattaisi leikata saksilla poikki. Teutaroituani talousvälineineni tuon kaiken pahan esiasteen kanssa olen täysin vakuuttunut että heiveröisen johdon varoituslappu on aivan oikeassa paikassa, tosin myös muissa pakkaukseen kuuluvissa tarvikkeissa olisi pitänyt olla vastaava varoitus teräaseiden kanssa toimimisesta.

Kieltämättä koko toimituksen ajan mielessäni pyöri visio siitä mitä tekisin jos ikinä saisin käsiini sen henkilön joka ensimmäisenä on tällaisen pakkaustavan keksinyt. Ja kuka jumaliste oli samaa mieltä että "Onpa hieno! Tätä me käytämme!". Sama heppu voisi tienata omaisuuden alkamalla valmistaa lentokoneiden mustia laatikoita samalla metodilla, olisi kevyt ja kelluu. Siis edellyttäen että ehtisi markkinoille ennekuin minä saan selville kuka tuo ihmiskunnan tuhon lähettiläs on...

Ei kommentteja: