tiistai 29. tammikuuta 2008

Maanantai-illan huumaa

Helmin kanssa käytiin eilen illalla järjestämässä taas hupia läsnäolijoille agilityharkkojen merkeissä. Oli twistiä ja jaakotusta ja kaikenmaailman sanoja, tuntu kuin olisin ollut aloittelija jossain pro-aerobic -treeneissä kun kaikki termit olivat uppo-outoja. Noh, pipo putkella painettiin neidin kanssa ja ihan ookoohan se meni. Erehdyin jo ehdottamaan Virvelle uutta linjaa ennenkuin hän sanoi että ihan oikeinhan se äsken meni, mitä sä nyt veivaat? Totesin sitten vaan että ehkä mie lakkaan ajattelemasta ja teen vaan. Kannatti.

Havaitsimme myös että Helmin aikas laakeisiin hyppyihin on turha puuttua, koska sillä on uusi suunta jo otettuna ennen kuin se tulee alas. Jos sitä alkaa liikaa kiirehtiä, tulevat rimat samaa matkaa. Hauska oli kun treeneissä tehtiin pitkästä aikaa pussia. Helmihän kisoissa kieltäytyi menemästä identtiseen kötöstykseen, mutta tuolla yhtäkkiä suhautteli sieltä ihan estoitta.

Helmi yllätti myös osaamalla poispäinkäännöksen hyvin vähin avuin. Tokihan tämä tapahtui ollessamme viimeisenä vuorossa eikä todistajia ollut enää mailla halmeilla. Silti olin haljeta ylpeydestä ja puhkuimme molemmat koko kotimatkan, Helmi ja minä.

Helmin tempauksiin kuuluu ehdottomasti hauskimpana eiliseltä sen "naturistitanssi". Helmi ei voi sietää pantaa, valjaita saati sitten takkeja päällään. Pannat pitää rapsuttaa pois, valjaat hinkata pensaisiin... ja mitä takkiin tulee, laskin peltolämmittelyrundiltamme 41 reipasta ukemia kun likka koitti piehtaroida hienon loimensa pois. Ilmanko on örkillä sikspäkki kunnossa ja kroppa somana. Mokoma anti-prinsessa eteni seljällään hyvän pätkän peltoa emännän tikahtuessa nauruun ja laskiessa kuperkeikkoja. Parhaimmillaan nämä "arabialaiset a'la stafford" tehtiin täydestä laukasta milloin mitenkin päin kierien.

Sako oli kunnostautunut suihkuverhon teurastuksessa. Eilen oli vähän aloiteltu, tänään laitoin siihen GetOff:ia joka Lassen lausunnon mukaan oli maittanut kahta paremmin verhon ohessa. Kaikkea se keksii, nuori älykkömme. :D Nyttemmin naurattaa, äsken ei vielä juurikaan.

Ei kommentteja: