sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappupiknikille vesiteitse!

 Facebookin ihmeellisestä melontamaailmasta löytyi uusi melontakaveri Riikka, jonka kanssa tapasimme tänään vappupiknikin merkeissä ensimmäistä kertaa nokatuksin. Suuntasimme Aurlahteen jossa oli säähän nähden yllättävän vähän porukkaa, eli kiulumme mahtuivat rantahietikolle mukavasti eikä piknikpeittojen kanssa tullut reviirikamppailuja.


 Koska päivä oli mukavan lämmin muttei liian tuulinen, oli rannassa tarjolla ohjelmaa lapsille ja lapsellisille (kuten minä). Saippuakuplat ovat ihmeellisiä ja iiiiiiisot saippuakuplat ovat maagisia!
(Kuvat saa klikattua isommiksi, jolloin näkee koko komeuden.)

Melonta kaverin kanssa on paitsi turvallisempaa myös mukavampaa kun voi yhdessä huokailla luonnon kauneutta ja toisaalta sitten yhdessä huohottaa kun raahaa kajakkeja reissun jälkeen mäkeä ylös. Miten paljon ne painoivatkaan vaikka eväslaukku oli syöty typötyhjäksi??

Riikka oli asennoitunut vappumeininkiin ostamalla meille molemmille pallot kajakkeihin. Pelkästään tuo hevonen osoittautui niin riehakkaaksi että sille voisi omistaa kokonaisen blogipostauksen, Riikan itselleen valitsema pikkuaurinko sen sijaan karkasi taivaalle jo kotipihassa kun narun ja pallon välit menivät tuntemattomasta syystä bänks. Minä puolestani olin asustevastaava ja olin valinnut tiimillemme (jonka nimesin Riikalta kysymättä Kukkahatturoiskijoiksi) niin räikeät ja karmaisevat hatut että varmasti näyimme veneilijöille jo kaukaa. Hatut tulivat pieneksi yllätykseksemme jopa tarpeeseen, sillä ainakin allekirjoittaneen käsivarret punottavat ujosti eli aurinkoa piisasi. Auringonpistos jäi tällä kertaa sen karanneen vappupallon osaksi.

Olipa mahtavaa olla vesillä! Riikalle pisteet rohkeudesta lähteä Hunningolle. :)