perjantai 25. toukokuuta 2012

Turnajaiset!

Mitä teki hummasiin hurahtanut täti kun kuuli että muuan terapiahevonen pitää ritarileikeistä pikkuisten potilaidensa kanssa? No järjesti tallikavereilleen turnajaiset tietenkin! Reppanat uhrit saivat ohjetekstarin keskipäivällä ja tallille saapuikin ritarikaapuinen Heidi ja bling bling -tiaroin varustautunut Nina. Kysyin että tehdäänkö noita temppuja ihan huvin vuoksi vai liitetäänkö niihin kilpailu. "Kilpailu ja pistelasku ilman muuta!" kuului kahdesta suusta niin vakuuttavasti että tuli kerrasta selväksi seurueen pelihenkisyys. :D

 Ensimmäinen laji oli savikiekkojen tarkkuusheitto maahan merkittyyn maalitauluun. Ninalla on jälkitähtäys kunnossa ja parhaimmillaan heittoaluetta lähestyi laukkaava ratsukko. :D

 Heidin ranneliike oli suorastaan jalo kuten kruunupäällä kuuluukin, ja haulikkotargetit saivat kyytiä.

 Seuraava laji oli renkaan metsästys miekalla telineestä, ei niin helppoa kuin äkkiseltään luulisi. Neidot valittelivat miekkojaan fletkuiksi, mutta hei, sitä sattuu kaikille eikä sitä tartte hävetä... ;)

 Tarttuihan se peijoonin rinkeli matkaan sieltä! Bra ohjautui hienosti Heidin kilpakumppanina, Heidi oli ensimmäistä kertaa kahvalla/ilman satulaa liikenteessä ja mallikkaasti meni!

 Ja toinen samanlainen, kas kun ei huutanut rrrroaaaaarrrrr! mennessään. :D Pahe todellakin syttyi erityisesti tästä lajista vaikka jo kiekonheitto sai sen heräämään kenttähorroksestaan silmänräpäyksessä ja puhisemaan silmät kirkkaina eteenpäin.

 Hillitympi hallintalaji oli pallon kuljetus kauhassa pujotellen samalla. Tuntihevospujottelusta (ilman kunnon kaaria) tuli armotta sanomista. :D

 Tämä oli tyylilaji joten kilpailijat esiintyivät arvokkaasti.

Kilpailun jälkeen suomen(meri)hevonen halusi luonnollisestikin vilvoittautua läheisessä vesistössä.

 Kohteliaana setänä Pahe tarjosi raikastusta myös ratsastajalleen. :) Nina voitti kipailun täpärästi muutamalla pisteellä, joten jonkinlaiset kuohuthan voittajan oli saatava ympärilleen.

Ja tässä turnajaiskalkkuna (kaiken pahan alku ja juuri) tallista jäähdyttelykävelylle noudetun Svarts-maskotin kanssa tähyilemässä järvelle josta ohittava venekunta tähyili takaisin. Tallille kävellessämme tulvi korviini verrattain innokasta pulputusta kisakaksikon suunnalta, näinköhän nämä olivat vasta alkusoitto turnajaisten sarjalle kauniissa kesäilloissa?

Ei kommentteja: